Командир відділення Козлов воював в Україні

Два з половиною роки Росія заперечує участь своїх кадрових військових у бойових діях в Україні, а кількість фактів їхньої участі щодалі збільшується.

Навіть за мегазакритістю та анонімністю того чи іншого профілю російського військовослужбовця, який пройшов через російсько-українську війну, практично у кожного з них можна виявити скелет у шафі. Снігова куля з військових підрозділів РФ, залучених у війни в Грузії, Україні і тепер паралельно в Сирії, сягнула стадії насичення: у кожному новому розслідуванні весь час випливають вже давно знайомі російські частини. З повним переліком підрозділів та про їхні зв’язки можна прочитати в рубриці: «Сирія».

Команда InformNapalm через дружні контакти соціальних мереж повертається до раніше зафіксованих фактів, доповнюючи їх новими доказами.

Так вийшло і з «миротворцем» з 15-ї бригади (в/ч 90600, місце дислокації – смт Рощинський, Самарська область) Центрального військового округу Олексієм Козловим 18.01.1989 р. н., який, вочевидь, не любить своє прізвище і тому ховається під псевдонімом Чудайкін. (архів профілю, альбому, контактів).

Другий його профіль (архів) розкриває вже подробиці про Олексія: з 2011 року — командир відділення, підтверджуються дані про службу у в/ч 90600.

Далі розповімо, як начудив і наслідив командир відділення Козлов в Україні.

Восени 2014 року ми вже писали, як військовослужбовці 15-ї окремої мотострілецької бригади так званих «миротворчих сил» збройних сил Російської Федерації з Самари перевтілювалися в бойовиків «днр/лнр». Засвітився на тих фото й Козлов.

  

Тоді ж було зафіксовано прикордонний з Україною табір «миротворців» недалеко від села Акатновка (координати 48.286871, 40.122826) у Кам’янському районі Ростовської області. Скептики говорили: базуються ну й базуються, де ваші докази?!

Як бачимо на супутникових знімках Google Earth,  08.08.2014 у цьому місті ще пусте поле й насадження, а 22.08.2014 — уже базується військова техніка, 21.11.2014 — від табору залишився тільки слід наметів колишнього постою військовослужбовців, який можемо бачити на фото Козлова.

Військовослужбовці роз’їхалися по домівках? Ні. Миротворчі сили 15-ї ОМСБр зайнялися «набігами» в Україну, про що повідомлялося не раз (1, 23, 4, 5, 6). Дехто навіть продовжував служити у лавах незаконних збройних формувань. Серед них і Олексій Козлов. Про це свідчить його фото за квітень 2015 року на фоні БМП з прапором мотострілецького батальйону терористичної організації «днр».

Якщо у когось виникнуть сумніви, чи зроблене фото в Україні, то ми покажемо ту ж саму БМП з бортовим номером 127 і з тим же прапором терористичної організації «днр», що належить підрозділу «Оплот», про що свідчить ледь помітний вже застарілий тактичний знак – римська цифра п’ять у п’ятикутнику. Формат написання номера, а також зламана задня частина правого надгусеничника — ідентичні.

Повернувшись в Росію, Козлов продовжив свою кар’єру і перейшов на контракт до 104-го ДШП (в/ч 32515, с.Череха Псковської області), про що сам повідав у коментарях до свого фото.

Команда InformNapalm не втомиться писати про російських злочинців. Земля горітиме під ногами кожного, хто вирішить приїхати в Україну як «миротворець». Сподіваємося, що широка слава про «подвиги» цього персонажа спонукає інших замислитися: чи варто вплутуватися в неоголошену війну на території інших держав, коли правда явно не на твоїй стороні?

Автор: Victory Krm 

(CC BY 4.0) Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *