(ВІДЕО) В зоні АТО прикордонники виявили товари з порушеннями на суму майже 800 тисяч гривень

Учора, військовослужбовці Краматорського та Донецького прикордонних загонів спільно із представниками фіскальної служби у семи випадках виявили  товари, які перевозили з порушеннями правил через контрольні пункти та пости, що на лінії розмежування.

Товари народного споживання та харчування на загальну суму майже 800 тисяч гривень виявили в контрольних пунктах в’їзду-виїзду та контрольних постах «Мар’їнка», «Гнутове» та «Мар’їнка», «Майорськ». Їх перевозили громадяни України, мешканці міст, які знаходяться на тимчасово окупованій території або прилеглих до лінії розмежування з контрольованого українською владою боку.

Так, прикордонники Донецького загону виявили три автівки. В одній з них, під керуванням 33-річного чоловіка, були знайдені понад 200 кг червоної риби, жіночий та чоловічий одяг, дитяче взуття та одяг та інший товар на загальну суму понад 200 тисяч гривень. В інших двох автівках знаходився товар на суму близько 140 тисяч гривень.

Ще три автівки під час заходів контролю виявили прикордонники Краматорського загону. Ними наші співвітчизники намагалися перемістити продукти харчування та одяг на суму більше 430 тисяч гривень. 

Крім того, прикордонники виявили автівку, якою в об’їзд визначених дорожніх коридорів намагалися доправити до населеного пункту Горлівка товари народного споживання на суму понад 20 тисяч гривень.

В усіх випадках товар та транспортні засоби вилучено та передано встановленим порядком представникам взаємодіючих підрозділів  для прийняття правового рішення.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *