Дмитро Сторожук: ми зробимо все можливе, для того, щоб винні у трагедії МН 17 понесли законне покарання

Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук, перебуваючи з робочим візитом у Королівстві Нідерланди, під час міжнародної прес-конференції за результатами розслідування авіакатастрофи літака рейсу MH 17 Малайзійських авіаліній, подякував Національній прокуратурі, Національній поліції Нідерландів за проведення даного заходу.

Дмитро Сторожук заявив, що ця трагедія трапилась на повітряному просторі України, над Донецькою областю, яка тимчасово не підконтрольна нашій державі.

«Україна, як ніхто, зацікавлена в об’єктивному, неупередженому розслідуванні даного злочину. І ми зробимо все можливе для того, щоб надати всю необхідну допомогу, яка від нас залежить», – зазначив Дмитро Сторожук.

Виступаючи на міжнародній прес-конференції, перший заступник Генерального прокурора подякував членам міжнародної слідчої групи з Нідерландів і Австралії, які спільними зусиллями відкрили офіс в Києві, і на ряду з нашими слідчими працюють над цією справою.

«Ми зробимо все можливе, для того, щоб винні понесли законне покарання», – підкреслив Дмитро Сторожук, завершуючи свій виступ.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *