Путін підписав таємний наказ про направлення російських солдат в Україну. МО РФ підтверджує (документ)

Ця публікація розкриває подробиці правового «тролінгу» російських оборонних та силових відомств українським хактивістом Sean Townsend (Рух8) інформацією, яку він отримав у результаті злому поштової скриньки матроса в/ч номер 74777 Попова Юрія Сергійовича, який брав участь у бойових діях на Донбасі в лавах незаконних збройних формувань «Спарта» і «П’ятнашка», отримуючи в той же час зарплату від міністерства оборони РФ. Настійливо рекомендуємо перед прочитанням ознайомитися з розслідуванням Хактивісти викрили матроса Північного флоту РФ, який воює на Донбасі.

Авторська стилістика тексту збережена.

 

 

 

 

 

 

«Саме так я і думав, — говорить їм Трурль. — Була це, хороші мої, справа доволі проста: як ВОНО взяло перший документ і розписалося у книзі, так і влипло. Я використав особливу машину, через велике Б; бо з того часу, як існує космос, ніхто ще з нею не справився!»

Отримавши розрахунковий листок з МО РФ та анкету СДД військовослужбовця РФ Попова Ю. С., я вирішив дізнатися, що думає про це Російська Федерація. Я пішов офіційним шляхом. А в управлінні машиною через велике Б (Бюрократія, якщо хтось не зрозумів), є тонкощі, про які й поговоримо.

У жодному разі не потрібно відтворювати в особах  відому картину Іллі Репіна і писати листи Путіну В. В. у стилі: «Ти, х@ло, чорт російський і проклятого сатани син і брат…». На такі листи можна взагалі не відповідати, залишаючись у рамках федерального закону 59-ФЗ. Повні благородного гніву памфлети теж не дають результатів — відомство відповість, що політичні рішення не в зоні їхньої відповідальності і відбутболить вас до говорющої голови Лаврова або ще далі. Правильно вибираємо адресатів. 

Йдеться про військовослужбовця, тому я написав міністру оборони Шойгу С. К., а раз мова про перетин кордону та участь у НЗФ, то додав в копію директора ФСБ Бортнікова О. В. Суть звернення має бути сформульована коротко й винесена на початок листа: «Пане міністре, пане директоре, прошу звернути увагу на кричущий випадок дезертирства». Далі йдуть факти, а потім як додаток прикріплюються документи. Йдемо до інтернет-приймальні і надсилаємо. 

Це працює. І хоч ФСБ не відреагувало, МО радо ковтнуло приманку і дало хід справі. У правдивості фактів ніхто не засумнівався, і свій час почали витрачати: заступник командувача ПФ РФ по сухопутних та берегових військах полковник Белезеко, заступник командувача ПФ РФ по роботі з особовим складом контр-адмірал Мінаков, начальник УФСБ по ПФ генерал-майор Матвєєв. Ви уявляєте, яких … може відхопити армійська вертикаль від контр-адмірала з генерал-майором? Від рядового до полковника включно. Бешкет вдався.

Належні триднять днів минули 1 жовтня, але відповіді немає. Після публікації ІнформНапалм навіть в МО РФ зрозуміли, що це чистісінька підстава. Не біда. Йдемо в генеральну прокуратуру і коротко повідомляємо про те, що МО РФ порушує терміни, встановлені в 59-ФЗ (разом з реквізитами звернення, номерами, датами, іменами, посадами), про що відразу ж пишемо в МО.

І нарешті приходить відповідь: «У ході розгляду встановлено, що запитані вами дані мають гриф секретності»

— І що з того, спитаєте ви, звичайна бюрократична відмазка! Помиляєтеся.

Якби у зверненні було порушено фактаж, то високі чини МО і ФСБ вказали б на це і продовжили б пити каву з коньячком. А це значить, що матрос Попов Ю. С. існує. Він служить у в/ч 74777 на краю світу і отримує там зарплату. Попов Ю. С. справді воював на Донбасі у «в/ч» 08806 («Спарта»). Він не звільнявся і не дезертирував (як я припускав у зверненні) — у першому випадку мені б відповіли, що такий військовослужбовець більше не служить в лавах ЗС РФ, а в другому – сказали б, що вжили заходів, а інформація не розголошується через таємницю слідства. Але у відповіді — «гриф секретно». І що?

Висновок. Є таємний наказ (в армії нічого не робиться без наказу) про відправлення військовослужбовців Російської Федерації для проходження служби у «військові частини» бойовиків на Донбасі. Враховуючи масштаб і географію затіяного, такий наказ міг підписати тільки верховний головнокомандувач РФ Путін В. В. Бінґо! Я взнав усе, що хотів, і отримав документальне підтвердження від міністерства оборони Російської Федерації.  Дякую за службу. P. S. Документ прикріплюю. Ще згодиться. Для Гааги.

Матеріали на тему:

(CC BY 4.0) Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.

Ми закликаємо читачів активно ділитися нашими публікаціями в соціальних мережах. Винесення матеріалів у публічну площину здатне переломити хід інформаційного та бойового протистояння.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *