Відхід колони російських військ після операції в Дебальцевому

Багато інформації для збору доказів участі росії (країна-агресор) у воєнних діях на Донбасі дають ті, хто займається на окупованій території контрабандою та постачанням бойовиків, це вони чомусь називають “гуманітарка”. Один з них – Сергій Пузанов, 44 роки, із Стаханова. Його сторінка в ОК, на Миротворці.

Місце проживання вказане – “Стаханов, Україна”, але, можливо, він із росії – його Міцубісі L-200 зареєстрований у Білгородській області (31 регіон).

С. Пузанов, судячи з фотографій, які він розмістив на своїй сторінці в Однокласниках, займається постачанням НЗФ, які діють на окупованій території  на сході України.

Цікава серія фотографій, яку Пузанов виклав у грудні 2015 (ймовірна дата зйомки – лютий-березень 2015 р., бо на фото зафіксовано частково талий сніг).

На фотографіях є розбита техніка, отже, в цих місцях недавно була велика битва.

Найцікавіша ця фотографія, яка дозволила нам визначити місце – 48°26’31.9″N 38°48’07.3″E, місто Перевальськ Луганської області, перехрестя навпроти шахти Романівська. На фотографії ми бачимо рух колони бойової техніки.

Також на цій фотографії постачальник бойовиків дуже вдало зафіксував бригадну радіостанцію, таку  волонтери InformNapalm уже фіксували за 42 км по трасі від цього місця, у Логвиновому – Росія під Дебальцевим засвітила новітню радіостанцію Р-166-0,5

На цьому кадрі танк Т-72В3 (стоїть на озброєнні тільки у ЗС РФ) з динамічним захистом “Контакт-5”.

Так ми, дякуючи “добровільному” помічнику, постачальнику НЗФ, бачимо відхід колони техніки ЗС РФ після операції в Дебальцевому. Відведення техніки свідчить про те, що ввели її на територію України з наступальною метою, використали під час загарбання Дебальцевого, після цього вивели, бо загрози з боку ЗСУ російські окупанти не бачили.

Катерина Яресько разом з експертом InformNapalm Дмитром К.

CC BY 4.0

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *