«Гіві» намагається дезертирувати в ПМР», — екс-начальник служби безпеки голови Придністров’я

Після смерті російського бойовика, командира бандформування «Спарта» Арсена Павлова «Мотороли», інформація про внутрішній конфлікт його друга терориста Михайла Толстих «Гіві» з так званим «головою днр» терористом Олександром Захарченком отримала новий виток. Екс-начальник служби безпеки голови Придністров’я закликав т. зв. «мдб» терористичної організації «днр» вжити заходів для затримання дезертира. 

Нагадуємо, що в суботу, 22 жовтня, українські хактивісти з кібер’альянсу груп CyberHunta, RUH8, FalconsFlame та Trinity передали у розпорядження міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm матеріали зі зломаних ґаджетів Арсена Павлова та його жінки Олени Павлової (Колєнкіної). В опублікованому розслідуванні були вперше представлені матеріали, що прямо й непрямо вказують на російський слід вбивства бандита “Мотороли”.

Координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук раніше вже повідомляв:  «Гіві фактично взяв на себе роль місцевого царька і пішов на конфронтацію із Захарченком».

Інформація ходила мережею на рівні чуток. Але сьогодні, 24 жовтня, на сторінці т. зв. «заступника командувача корпусом міноборони» терористичної організації «днр» Едуарда Басуріна з’явився пост його колеги, екс-начальника служби безпеки голови Придністров’я полковника Валерія Гратова:

«Мої хлопці з ПМР повідомили дивну для мене новину —  командир «Сомалі» Міша Толстих (Гіві) вивіз свою дівчину в Придністров’я, а сам спішно продає свої 4 квартири і гаражі в Донецьку та Макіївці. 
До цієї новини я не вірив у якісь там «кофлікти» з Олександром Володимировичем Захарченком і вважав їх фейком. Впевнений, що жодних конфліктів немає. Але чому Міша так спішно намагається покинути територію “донецької народної республіки”?! Це що виходить, бойовий командир злякався якихось укродрг і кидає своїх пацанів у важкий час, коли ворог точить зуби на “новоросію”!
Не чекав я такого повороту, прошу “мдб” вжити заходів для затримання дезертира. Він подає поганий і не гідний приклад решті бійців. І передусім такі дії соромлять пам’ять його груга – героя “новоросії” Арсена Павлова (Мотороли)».

Соцмережі відреагували на цю інформацію із сарказмом:
«Гіві сподівається, що ФСБ його не дістане у Придністров’ї».


На цей час не відомо, чи встиг “Гіві” покинути територію, контрольовану терористичною організацією «днр», адже раніше вже були повідомлення, начебто він «втік в Придністров’я». Та судячи з сьогоднішнього повідомлення російського полковника, що брав активну участь у російській авантюрі в Придністров’ї, “Гіві” виїжджав з метою евакуювати свою «даму серця» і повернувся для розв’язання фінансових питань.

Читайте також: Ліфтери-психологи з «української ДРГ» і Олексій Мозговий

(Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0

Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *