До суду скеровано обвинувальний акт відносно начальника відділу Департаменту внутрішнього аудиту ДФС України, який отримав неправомірну вигоду в розмірі 125 000 гривень

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України за процесуального керівництва Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України та скеровано до суду обвинувальний акт відносно начальника відділу тематичних перевірок Департаменту внутрішнього аудиту ДФС України за ч. 3 ст. 368 КК України.

Встановлено, що вказаний керівник одного з відділів Державної фіскальної служби України, діючи умисно, з корисливих мотивів, вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 125 000 гривень від одного з керівників регіонального відділення ДФС України за складання позитивного висновку щодо результатів перевірки (службової) діяльності очолюваного ним органу. Досудове розслідування завершено. Остаточну крапку у справі поставить суд.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *