Хелловін – антихристиянське свято!

Halloween – це свято зла, яке прославляє сатану, пропагує жорстокість, ідолопоклонство, розпусту, сатанинські ритуали та навіть людські жертвоприношення. Цей культ поширює ще один атрибут − це смерть і страх.

Численні поклонники цього свята збираються на вечірках, відлюдних і моторошних місцях, на кладовищах, переодягаються у нечисту силу, випивають. Все це свідчить про мету даного свята, що суперечить християнству. Смерть – це не жахіття, а щасливий день, день радості, бо коли помирає праведник, то він народжується для неба, тому колись ранні християни одягалися в білий колір, а не темний, бо це не був день смутку, але радості, бо померлий християнин іде до Творця. Смерть є жахливою лише для нерозкаяних грішників.

Страх – це не від Бога, а від диявола. Кладовище – це святе місце, бо воно посвячене священиком, де тіла померлих перебувають, а гроби запечатуються до другого приходу Христа. Тому на кладовищі заборонено збиратися для випивки чи доведення своєї безстрашності, бо цим самим людина ганебно ставиться до святого місця.

Сама назва свята Хелловін, хоч має назву «Переддень Всіх Святих», однак нічого із святом Всіх Святих, який святкують у Латинській Церкві, у теперішньому вигляді не має. Це святкування, можна сказати, – висміювання християнського розуміння смерті, святості, вічного життя, святих місць тощо.

Христос одного разу сказав такі слова, що людина не може служити двом панам, бо одного з них в певний час зрадить. Християнин не може брати участь у святкуванні Хелловіна, бо тим зраджує Бога Ісуса Христа. Поширення цього свята суперечить покликанню нашої душі, будь-яка участь із цим − гріх. Тому шановний читачу поділися правдою із своїми ближніми, які ще досі думають, що Хелловін – це круто, але при тому вважає себе християнином. Якщо ти брав участь у святкуванні Хелловіна – покайся!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *