Що чекає на Захарченка і Плотницького після SurkovLeaks (part 2)?

За останній тиждень інформаційний вибух навколо куратора проекту «новоросія» помічника президента РФ Владислава Суркова спровокував нову хвилю прискіпливої уваги до України з боку міжнародних засобів масової інформації.
Факти прямого підкорення Кремлю маріонеток – керівників терористичних організацій «днр/лнр» Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького  отримали безпосередньо з дампу листування SurkovLeaks (part 1), а їхня автентичність підтверджена багатьма дослідницькими центрами і лабораторіями.
На днях українські хакери анонсували новий злив даних SurkovLeaks (part 2), у якому будуть розкриті ще цікавіші подробиці.
Низка листів консультативного характеру з Владиславом Сурковим проливають світло на підводні камені конкуренції Олександра Захарченка і Олександра Ходаковського.  І, можливо, саме тоді Кремль дав осічку у виборі кандидата.
Остання низка дивних «указів Захарченка» про призначення Ігоря Мартинова на посаду «заступника керівника адміністрації» терористичної організації «днр» і «указ» про призупинку підготовки до місцевих виборів демонструють напругу і підготовку до рокіровок в терористичних організаціях «днр/лнр».

Можливо, ліквідація бойовика “Мотороли” була початком більш затяжного, але спланованого процесу. Очевидно, злив документів Суркова призведе до прискорення і каталізації  «зачистки свідків» і «згортання старих кадрів» (тут за законом жанру треба передати вітання “Гіві”, який не може визначитися – тікати йому чи залишатися). Чи стане це згортанням всього проекту «новоросії», чи призведе до швидкої рокіровки фігур – покаже час.
Але маріонетки Захарченко і Плотницький нервують, і це помітно з їхніх останній дій і заяв. Адже рука Суркова, яка смикала за ниточки бандитів «днр/лнр», також тремтить від нових зливів інформації…

(Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 ).
Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org

Хочете оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm? — підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *