Маріонетки Кремля хочуть спровокувати «політичну кризу» в Україні та зірвати надання «безвізу»

Певні політичні сили в українському парламенті та маріонетки Кремля намагаються сьогодні спровокувати штучну «політичну кризу» в Україні, зокрема, для того щоб зірвати засідання Україна-ЄС, де буде розглядатися питання надання Україні безвізового режиму.

Про це заявила голова Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики, заступник керівника фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар у середу в інтерв’ю журналістам, коментуючи, зокрема, скандал із постановою про імпічмент президенту.

Народний депутат наголосила, що сьогодні «цілодобово йде робота на дипломатичному фронті для того, щоб безпроблемно відбулося засідання Україна-ЄС», заплановане на кінець листопада.

У той же час, за словами Вікторії Сюмар, наразі «це засідання намагаються зірвати».

«Сюди дійсно зайшли російські гроші для того, щоб розхитати ситуацію і показати, що в Україні багато проблем, що тут політична криза, тут вносять постанови про імпічмент президенту – вся ця скандальна історія, яка вчора відбулася (провокація певних партій із залученням Р. Шухевича, який мав оголосити постанову про імпічмент. – Ред.). Це вкинуто невипадково. Ніхто не захоче мати справу з країною чи з президентом країни, щодо якого ініціюють імпічмент», – заявила Сюмар.

За її словами, таку ініціативу про імпічмент в український парламент «принесли помічники Медведчука, тобто, фактично, Москва».

«На жаль, будь-які провокації зараз працюють проти України, будь-які провокації будуть сприйняті, що в Україні політична криза і ця країна не може отримати безвізовий режим, бо ця криза буде перенесена на територію ЄС і зараз громадяни ЄС цього дуже бояться. Наше завдання – показати, що ми мирна країна, яка сповідує і поважає європейські цінності, і люди якої вмирають за ці європейські цінності», – підкреслила парламентар.

Сюмар вкотре наголосила, що Україна на сьогодні виконала усі умови для отримання безвізового режиму з ЄС, і причина того, чого цього досі не сталося, полягає не в Україні, а у внутрішніх проблемах ЄС.

«В ЄС є проблеми з міграцією, там досі немає програми дій після Brexit. ЄС переживає кризу. Але ми вважаємо, що правила мають бути однакові для всіх. І сьогодні ми мали дати цей голос і сказати чесно: правила мають бути, вони мають працювати. Україна заслужила на безвізовий режим. Українці за це вмирали на Майдані і українці вмирають за це, тримаючи три роки східні кордони від Росії», – наголосила Вікторія Сюмар, коментуючи сьогоднішнє звернення ВР до ЄС щодо надання «безвізу».

Заступник керівника фракції «Народний фронт» також повідомила, що вона сьогодні направила до СБУ запит із вимогою надати їй інформацію, «хто з народних депутатів літає сьогодні до Москви через Мінськ (оскільки немає прямого сполучення) за вказівками і, можливо, за грішми».

Офіційний сайт: http://nfront.org.ua/

Приєднуйся!
Facebook: https://www.facebook.com/nfront.org.ua
Twitter: https://twitter.com/NarodnyiFront
Google+: https://plus.google.com/+NfrontOrgUa2014/posts
Youtube: https://www.youtube.com/user/NarodnyjFront

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *