Окремі політики свідомо ризикують безпекою громадян у часи війни, – Андрій Тетерук

Правоохоронні органи забезпечують безпеку під час проведення усіх акцій, які влаштували в центрі Києва представники окремих політичних сил, намагаючись дестабілізувати ситуацію в країні.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт", народний депутат Андрій Тетерук, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

"Хочу сказати з цієї трибуни, що ніхто не в праві обмежити українців мирно зібратися. Ще раз дякую тим, хто забезпечив волевиявлення, хто забезпечив безпеку українців", – сказав Тетерук.

"Окремо хотів би заявити про те, як окремі політичні лідери ризикують безпекою наших громадян. Влада робить усе можливе, аби врятувати ситуацію в країні", – підкреслив представник "Народного фронту".

"Дуже жалюгідний «закат» кар'єри політиків, які роблять усе можливе, аби звезти людей, забуваючи, що на майдани людей не звозять. На майдани ідуть за покликом душі, і дуже приємно бачити, що український народ робить правильний вибір, і дуже правильні пріоритети розставляє", – резюмував Тетерук.

Офіційний сайт: http://nfront.org.ua/

Приєднуйся!
Facebook: https://www.facebook.com/nfront.org.ua
Twitter: https://twitter.com/NarodnyiFront
Google+: https://plus.google.com/+NfrontOrgUa2014/posts
Youtube: https://www.youtube.com/user/NarodnyjFront

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *