Опублікована база даних ідентифікації російських військ на Донбасі (ВІДЕО)

Ідентифікація 75 російських військових частин, кадрові військові яких воюють на Донбасі

Міжнародна волонтерська розвідувальна спільнота InformNapam вже понад два роки наполегливо збирає докази російської агресії в Україні. Викриття та доведення участі російських кадрових військових у війні на Донбасі та Сирії є найважливішою частиною  роботи спільноти.

Наразі волонтери InformNapalm змогли ідентифікувати військовослужбовців з 75 російських військових частин, які переправлялися до України за наказом свого командування. Відео-презентація бази даних розслідувань швидко ознайомить вас з основними висновками, які зроблені аналітиками спільноти.

Повна база даних розслідувань InformNapalm містить набагато більше інформації. Ви можете ознайомитись з нею тут: http://russian-presence-in-ukraine.silk.co

Кожне дослідження має від 5 до 20 мовних перекладів, в тому числі українською, англійською, німецькою, французькою та багатьма іншими мовами. Волонтери InformNapalm живуть у  більш ніж  30 країнах світу і допомагають у  перекладі та розповсюджені інформації заради єдиної цілі – притягнення країни-агресора (Російської Федерації) до відповідальності за розв’язання війни, терору  та захоплення територій суверенних країн.

Англомовна версія цього відео вперше була представлена на засіданні Парламентської асамблеї НАТО в Стамбулі (Туреччина) 19 листопада 2016.

Міжнародна спільнота InformNapalm висловлює величезну подяку  Михайлові Войчуку, який вже в черговий раз допомагає із озвученням наших відео українською мовою.  

(CC BY 4.0) Інформація спеціально підготовлена для сайту InformNapalm.org . При повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на сайт обов’язкове.

Ми закликаємо читачів активно поширювати наші публікації у соціальних мережах. Хочете оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm? — підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *