Зафіксовано танк окупаційних військ РФ за 3 км від лінії розмежування на Донбасі (ФОТО)

Отримано чергові фотодокази грубого порушення умов Мінських домовленостей щодо відведення важкої техніки, зокрема, танків, на окупованій території Донбасу. 

Волонтерська аеророзвідка передала міжнародній розвідувальній спільноті InformNapalm нові ексклюзивні знімки окупованої території. Під час аналізу знімків було встановлено, що в населеному пункті Гольмівський (Донецька обл.) російські окупаційні війська реалізовують провокації – висунення важкої техніки, забороненої відповідно до умов мінських домовленостей, практично впритул до лінії розмежування. На представлених знімках видно російський танк. Танк зафіксували 28 листопада на відстані всього 3 км від лінії розмежування. Координати: 48°23’40.6″N 38°05’26.0″E.

Нагадуємо, що на початку жовтня велике скупчення танків та іншої важкої техніки російських окупаційних військ фіксували на аерофотознімках одного з районів Донецька всього за 15 км від лінії розмежування.

Також у жовтні було зафіксовано танки російських терористичних сил за 14 км від лінії розмежування.

Слідами одного з великих скупчень російського важкого озброєння та техніки на окупованих територіях Інформнапалм також представляв дані у кінці жовтня.

Російська Федерація продовжує накопичувати озброєння та техніку на окупованих нею територіях Луганської та Донецької областей України. Важке озброєння періодично висувають до переднього краю для реалізації провокаційних обстрілів українських військовиків та мирних мешканців. 

Нагадуємо, що 19 листопада 2016 р.  українська парламентська делегація представила дві відеопрезентації баз даних міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm з доказами російської воєнної агресії проти України перед членами Парламентської асамблеї НАТО у Стамбулі (Туреччина).
Одна з презентацій містить докази присутності понад 30 типів новітнього російського озброєння на Донбасі, зокрема, 5 типів російських танків.

Інформація підготовлена спеціально для сайту  InformNapalm. При повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.
(Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 )

Хочете оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm? — підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *