Юрій Луценко зустрівся з Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні (ФОТО)

У п’ятницю, 2 грудня 2016 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернстом Райхелем.

Юрій Луценко окреслив основні системні зміни, які вже відбулися у прокуратурі, та розповів про подальші плани щодо реформування відомства.

Наголошуючи на пріоритетності напряму роботи у сфері боротьби з корупцією, Генеральний прокурор України зазначив, що подолання цього ганебного явища всередині органів прокуратури відповідатиме очікуванням суспільства та сприятиме підвищенню рівня довіри до правоохоронних органів. Окрім того, Юрій Луценко повідомив про подальші наміри щодо залучення до органів прокуратури людей з-поза системи.

Також під час заходу сторони обговорили окремі актуальні питання двостороннього співробітництва під час кримінального провадження.
Ернст Райхель запевнив у підтримці Федеративною Республікою Німеччина комплексу реформ, які відбуваються в України, та готовності до продовження співпраці у кримінально-правовій сфері.

Зустріч стала черговим кроком у поглибленні двостороннього діалогу між представниками України та Федеративної Республіки Німеччина.

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами управління міжнародно-правового
співробітництва та європейської інтеграції

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *