Ідентифікація воєнних злочинців із 19-ї ОМСБр ЗС РФ

У травні 2015 р. команда InformNapalm виявила кілька воєнних злочинців із роти безпілотних літальних апаратів (БПЛА) зі складу 19-ї мотострілецької бригади (в/ч 20634, Владикавказ, Північна Осетія – Аланія) 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу Збройних сил Росії, які брали участь у боях на окупованому Донбасі.

У кінці минулого місяця в Чистилище «Миротворця» потрапив російський військовослужбовець-контрактник Дігуров Олександр Федорович, який також зафіксований на фотографії у статті 2015 року.

Фото 2016-го року з шевроном 19-ї ОМСБр та друге з медаллю «за Крим»

Нижче фото зі статті за минулий рік. Фігуранти попереднього розслідування — це позначений червоною стрілкою Микола Білокобиленко та Алекс Джумагалієв, що стоїть зліва. Справа у синій куртці стоїть Олександр Дігуров.

Фото зроблене на фоні готелю «Вікторія», що біля стадіону «Донбас Арена» у Донецьку.

А за 800 м від місця зйомки попереднього фото зробили іншу фотографію, але вже взимку 2015 року, тобто, тоді основним районом діяльності розвідроти із 19-ї ОМСБр була лінія розмежування біля Донецька.

Другий ліворуч — Білокобиленко Микола зі статті за 2015 рік і сьогодні ідентифікований Михайлов Олександр (позначений червоною стрілкою)

За спинами російських воєнних злочинців видно бізнес-центр «Ducat», розташований за адресою: Донецьк, пр-т. Миру, 10. Точне місце на Яндекс-панорамі.

Фото біля «Цар-гармати», яку знають всі мешканці Донецька. На фото: Дігуров Олександр, раніше ідентифікований Білокобиленко Микола та Михайлов Олександр.

Михайлов Олександр В., у соцмережах називає себе «Олександр Шміт»

Фото, на якому видно прізвище з ініціалами: Михайлов О. В.

Селфі Дігурова з Михайловим

У фотоальбомі Олександра Дігурова знайшли фото, на якому він зі своїм товаришем по службі Алесом Джумагалієвим зафіксований з нашивками з прізвищами та ініціалами.

Оскільки у статті 2015 року Джумагалієв Алес був без по батькові, то зачіпка – ініціали на нашивці «Джумагалієв О. З.» – дала можливість точніше ідентифікувати його.

Актуальний профіль у facebook, де вказано місце навчання: Волгоградський державний технічний університет (ВолгГТУ).

Знайдено наказ №381 від 15 серпня 2015 року про зарахування на перший курс заочної форми навчання на місця понад державне завдання з повним покриттям витрат, де у списках записане повне ПІБ російського воєнного злочинця – Джумагалієв Алес Заїрович.

Також було встановлено, що його батько — Джумагалієв Заїр Олександрович та багато родичів Алеса живуть у селищі Красні Зорі Волгоградської області, де населення всього приблизно 190 осіб.

Під час ідентифікації злочинців було встановлено, що Алес Джумагалієв проходив строкову службу в батальйоні повітряної розвідки, а далі проходив службу у тій же в/ч 20634 уже на контракті: «8 місяців у розвідбаті відслужив, потім У Москву на безпілотника вчитися поїхав. тепер в окремій роті БПЛА. повітряна розвідка теж»

Воєнний злочинець Дігуров через свій відеоролик «Enjoy Life» передає палкий «привіт» усім жителям Російської Федерації, які почали жити набагато краще з моменту «КримНаш».

Матеріал підготував Відаль Сорокін

Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org. При повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.
(Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 )

Хочете оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm? — підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *