Інформація про проведення Обласного фестивалю художньої творчості дітей-інвалідів «Повір у себе»

19 грудня 2016 року в м. Дружківка пройшов Гала-концерт обласного конкурсу-огляду художньої творчості дітей-інвалідів «Повір у себе», який організовано департаментом освіти і науки Донецької облдержадміністрації та проведено Донецьким обласним палацом дитячої та юнацької творчості.

В Гала-концерті взяли участь кращі хореографічні колективи Миколаївської СЗШ-і № 7, вокалісти Дашивець Наталя та Шаповал Михайло (Слов’янсдітиька СЗШ-і № 23), вокальний ансамбль Парасковіївської СЗШ-і № 40, читці Вініченко Анастасія (м.Костянтинівка) та Азарян Софія (Слов’янська СЗШ-і № 41), хоровий колектив «Рондо» та інструментальний колектив «Обертон» (Слов’янська СЗШ-і № 23 та Миколаївська СЗШ-і № 7). Своїми виступами дітей привітали колективи Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості вокальний ансамбль «Heartbeat» колектив «Арго» та хореографічний колектив «Фо степ».

На свято було запрошено 300 талановитих дітей Донецької області, дітей з особливими потребами, делегації з міст та районів області.

Справжнє захоплення викликали у всіх присутніх ростові ляльки, які влаштували для дітей ігрове шоу з конкурсами та забавками.

Урочистим завершенням фестивалю стало нагородження переможців обласного конкурсу-огляду художньої творчості дітей-інвалідів «Повір у себе» директором департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Надією Оксенчук разом із Святим Миколаєм. Усі запрошені діти отримали солодкі подарунки.

Діти з міст Краматорська, Слов’янська, Миколаївки, Дружківки, Добропілля, Мирнограду, Торецька, Костянтинівки, Лиману, Білозерського, Часів Яру, с.м.т. Новгородське та с.Парасковіївка Бахмутського району були нагороджені подарунками, отримали подяки та грамоти.

Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *