MILCRAFT – тактичне спорядження, перевірене в бою

ЧОМУ МІЛКРАФТ?

Якщо коротко – тому що якість перевірено в бою і підтверджено відгуками покупців з Америки і Європи! Історія українського бренду Мілкрафт почалася навесні 2014 року. Тоді перші з наших друзів і знайомих пішли добровольцями в АТО захищати територіальну цілісність України.

Друзі з фронту часто дзвонили з проханнями надати те чи інше спорядження. Отже ми почали закуповувати за власні кошти різне спорядження і обмундирування і передавати його знайомим бійцям і волонтерам. До осені 2014 було прийнято рішення про початок виробництва тактичних товарів під нашою власною торговою маркою Milcraft і комерціалізацію проекту. Оскільки ми вже маємо багаторічний досвід практичної співпраці з закордонними заводами-виробниками по інших наших проектах, нами було прийнято рішення про випуск тактичного спорядження за кордоном, на заводах, які успішно постачають до армій і силових структур розвинених країн.

За два роки ми протестували наші товари в умовах реальних бойових дій. Комусь з наших покупців балістична маска врятувала очі, комусь рукавички зберегли руку в ножовому бою, комусь допоміг зупинити кровотечу джгут-турнікет і ізраїльський бандаж, когось устілки-самогрійки врятували від обмороження. Після покупки багато з наших покупців дзвонили із вдячністю і підказували, як зробити наші товари ще кращими.

Ми із гордістю відзначаємо, що сьогодні тактичні товари з України під маркою Milcraft популярні в США, Англії, Франції, Іспанії, Італії. Наші стрілецькі окуляри і тактичні ручки отримали вищі відгуки від американських покупців.

Чому в нас вигідно купувати? Тому, що у нас відмінні ціни і розумна якість. Відвідайте наш сайт www.milcraft.net і просто виберіть собі товар до вподоби.

Ми запрошуємо до діалогу представників ЗСУ та силових структур щодо постачання високотехнологічних товарів:

  • материалів, «невидимих» для тепловізора
  • гемостатичних засобів (тампонів, що розчиняються у рані), жгутів, ІПП
  • сонячних генераторів, джамп-стартерів
  • рюкзаків, сумок для перенесення зброї, гидраторів
  • окулярів и масок,
  • і багато іншого…

НАША СТОРІНКА В VK: https: //vk.com/milcraftstore

НАША СТОРІНКА В ФБ: https://www.facebook.com/milcraft.net/

ТЕЛЕФОНИ: + 38063208-55-15; + 38095674-15-44; + 38096775-21-16

e-mail: 2085515@gmail.com

Проект створений групою професіоналів з багаторічним досвідом комерційної діяльності та військової служби

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *