Привітання Генерального прокурора України Юрія Луценка з новорічними святами та Різдвом Христовим

Шановні друзі!

Щиро вітаю вас із новорічними святами та Різдвом Христовим.

2016 рік був складним і випробувальним для нашої країни. На сході країни й далі точилася війна з російським агресором, виборювалася наша незалежність, а в середині ми наполегливо не припиняли реформи. Українці за цей час не лише вистояли, але й зробили значний крок уперед, до цивілізованого європейського життя. Ми довели, що є нацією, яка має майбутнє. Попри протидію як зовнішніх, так і внутрішніх ворогів.

Для мене, як Генерального прокурора України, важливо, що великі зміни відбувалися в Прокуратурі, яка оновилася та вийшла на нову якість роботи, навчилася жити за новим законом. Ми тепер твердо йдемо шляхом повернення довіри громадян до прокуратури та реалізації основних її функцій – боротьба з корупцією, захист прав і свобод громадян, закон та справедливість.

Вірю, що прийдешній 2017 рік буде роком наступних звершень, викликів, реалізації нових планів і завдань, але саме у ньому ми станемо ще більш сильними та консолідованими, а держава – міцною. Зичу нам усім на цьому шляху успіху.

Нехай новонароджений у ці святкові дні Ісус Христос дарує нам усім божественну радість, єднає в любові до Бога і свого народу, а віфлеємська зірка вселяє віру у нашу перемогу.

Бажаю всім під ялинку добра, щастя, любові, достатку і злагоди, а нашій рідній Україні: економічного розвитку, миру, торжества законності та правопорядку.

З Новим роком і Різдвом Христовим!

З повагою

Генеральний прокурор України                                                                                          Юрій ЛУЦЕНКО

 


 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *