У Станично-Луганському відбулися святкові Новорічні та Різдвяні заходи У …

У Станично-Луганському відбулися святкові Новорічні та Різдвяні заходи

У Станично-Луганському будинку культури відбулися районні урочистості, присвяченні Новорічним та Різдвяним святам.
Захід було організовано за сприянням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.
Присутній на урочистому дійстві його заступник Юрій Клименко привітав усіх від імені очільника області зі святами та вручив подарунки.
А саме: сертифікати на для придбання спортивного майданчика (на 60 000 грн) Кіндрашівській ЗОШ, Широківській ЗОШ, Великочернігівській ЗОШ, сертифікати на капітальний ремонт Петрівської ЗОШ № 2 (1 089 476 грн), Великочернігівській ЗОШ (476 620 грн), Теплівській ЗОШ (811 960 тис. грн); сертифікат для капітального ремонту мережі зовнішнього вуличного освітлення вулиць Станично-Луганській селищній раді (141 000 грн); сертифікат для придбання автотранспортних засобів для обслуговування соціальних офісів розташованих на лінії розмежування для Станично-Луганського територіального центру (200 000 грн); сертифікат для придбання медичного обладнання Станично-Луганським РТМО (1 580 000 грн). Кошти виділені за рахунок обласного бюджету.
Також Юрій Клименко вручив ключі від нових будинків будинку сімейного типу Людмили Стрижаченко та будинку сімейного типу Людмили та Миколи Федорових.
Привітання від керівництва області та району отримали й військові, які дислокуються поблизу. Їм подарували солом’яного Дідуха, виготовленого як оберіг мешканцем Львівської області та учасником Майдану.
Фойє будинку культури прикрасила виставка дитячих новорічних робіт, а також прапорів з різних областей України, які підтримали Станично-Луганський район у скрутний для нього час.
Справжнім подарунком для мешканців Станично-Луганського району став виступ ансамблю пісні та танцю «Радани» Луганської обласної філармонії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *