Відбувся інтеграційний захід «Мирне коло».

Як ми і анонсували, 15 грудня відбувся інтеграційний захід «Мирне коло».

Він був організований та проведений психологами проекту «Забезпечення  основних потреб постраждалих від конфлікту на сході України GMFA». Інтеграційний елемент є одним з основних елементів психологічної допомоги та супроводу ВПО і місцевого населення. А що може краще об’єднати і згуртувати, ніж любов до своєї Вітчизни.

Кожна людина з великою любов’ю і душевним теплом згадує те місце, де вона народилася, де промайнуло її дитинство, дитинство з дивосвітом – казкою, з материнською ласкою, у затишній батьківській оселі. То родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини.

Учасники заходу познайомилися з надзвичайно талановитою та креативною українською художницею Олесею Вакуленко. Ця дівчина творить дивовижні картини за мотивами українського народного живопису. Під час групової роботи були створені прекрасні панно за ескізами Олесі.

Переселенка з Донбасу Анжела Сотнікова вчила виготовляти дуже гарні прикраси з фетру в українському стилі. Чудова мелодія бандури й чарівний голос харків’янки Оксани Кочедикової створювали неповторну атмосферу українського фольклору.

Учасники «Мирного кола» спілкувалися, малювали, співали українські пісні, співпрацювали у групах. У заході брала участь генеральний секретар «Карітас України» Дзвенислава Чайківська. Усі присутні отримали на згадку антистресові книжки-розмальовки та гарний настрій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *