З Новим роком!

2016-й – перший повний рік в історії НАБУ. Яким він був для нас? Це був рік важкої праці, багатий на події. Ми показали, що в Україні може працювати професійний незалежний антикорупційний орган. В результаті за останні 12 місяців нам вдалося повернути державі понад 100 мільйонів гривень, а також завадити розкраданню більш ніж півмільярда. Наразі детективи Антикорупційного бюро разом із прокурорами САП розслідують понад 280 проваджень, більше 45 справ, розпочатих протягом року, вже передані до суду, винесено з десяток вироків. Ми розуміємо, що наступного року від нас чекатимуть набагато більшого, і готові до цього.

 

Це був рік інституційного становлення. Колектив Бюро поповнився талановитими та досвідченими професіоналами. Ми створили перше територіальне управління НАБУ у Львові. Наступного року плануємо запустити роботу ще двох – в Одесі та Харкові.

Переконані, Україна зробила перші серйозні кроки на шляху одужання від корупції – резонансні розслідування НАБУ та САП, запуск електронного декларування, впровадження системи держзакупівель Prozorro, обмеження суддівської недоторканості. Це вагомий результат. Тому зараз головне – не опускати рук, продовжувати роботу, аби позитивні зрушення стали незворотними.

Ми дякуємо усім, хто протягом року підтримував роботу Бюро – ви давали нам сили рухатися вперед. Також дякуємо тим, хто намагався нам завадити – ви додавали нам мотивації.

Бажаємо усім міцного здоров’я, родинного затишку, віри і натхнення!

З Новим Роком!

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *