Мешканець Слов’янська успішно пройшов Програму СБУ «На тебе чекають вдома»

На Донеччині суд звільнив від кримінальної відповідальності ще одного учасника Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».
На початку червня 2014 року мешканець Слов’янська вирішив добровільно вступити до незаконного збройного формування, де протягом тижня перебував на блокпостах та забезпечував контроль за просуванням транспортних засобів. Згодом він розвозив «гуманітарну» допомогу бойовикам та цивільним мешканцям міста. З початком бойових дій на Донбасі майбутній учасник Програми виїхав до Росії, де згодом почув про акцію СБ України з повернення до мирного життя учасників НЗФ.
У рамках Програми «На тебе чекають вдома» колишній бойовик усіляко сприяв слідству. Після завершення всіх процесуальних дій Слов’янський міськрайонний суд звільнив чоловіка від кримінальної відповідальності.
Після завершення судового засідання колишній учасник НЗФ закликав бойовиків не боятись повертатися додому до рідних та близьких, і своїм прикладом довів дієвість та ефективність Програми СБ України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *