Росія боїться виникнення Міжмор’я

«Росія боїться виникнення Міжмор’я — створення Балто-чорноморської вісі держав. Такий висновок можна зробити, простежуючи низку підготовлених провокацій, спрямованих на дестабілізацію українсько-польських стосунків», — вважає засновник міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Роман Бурко.

«Я впевнений, що сьогоднішня цинічна провокація проти Генконсульства Польщі в Луцьку — це продовження проектів Кремля з метою посварити Україну та Польщу. На початку березня InformNapalm уже представляв резонансні розслідування: «Як Кремль фінансує польських радикалів: завдання, оплата, звіт у Москву» та «За антиукраїнськими акціями в Польщі стоїть Кремль — аналіз викритого листування». Це один з яскравих і показових прикладів дій Росії проти України на території Польщі. У цьому випадку ми бачимо дзеркальний процес — провокації російської агентури на території України.
Викрите UCA листування кремлівських агентів і їхніх кураторів продемонструвало конкретні плани і стратегії РФ для дестабілізації українсько-польських стосунків. Від розпалювання такого конфлікту виграє тільки Кремль і важливо виступити єдиним консолідованим фронтом, щоб відсікти будь-які провокації.
Народи України та Польщі мають сьогодні розуміти, що гібридна агресія РФ — це не тільки танки на Донбасі, але й маса політичних провокацій, що розпалюють зони дестабілізації у різних точках світу.
І тільки спільними інформаційними, дипломатичними та іншими зусиллями ми зможемо вистояти й перемогти у цій війні», — підкреслив Роман Бурко.

Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org. При повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.
(Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 )

Щоб оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm, підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Закликаємо читачів активно ділитися нашими публікаціями в соціальних мережах. Винесення матеріалів розслідувань в публічну площину здатне переломити хід інформаційного та бойового протистояння.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *