Молодь з діаспори запрошують до України прожити три доби життям вояків УПА

Українську молодь із-за кордону запрошують взяти участь у щорічній найбільшій патріотичній грі «Гурби-Антонівці». Таке оголошення опубліковане на Facebook-сторінці громадської організації «Захист патріотів», передає VIDIA.

«Протягом трьох діб 400 учасників живуть в лісі та відтворюють партизанську боротьбу на місці найбільшого бою УПА проти НКВС, змагаються за перемогу та набувають неоціненного досвіду командної роботи та поводження в екстремальний умовах», — йдеться в оголошення.

Традиційно молодь з України та з-за кордону приїде на гру, аби вшанувати полеглих воїнів УПА та  випробувати власні сили, навички, уміння. Щоб перемогти — доведеться проявити всі свої найкращі якості, а часом — розвинути необхідні.

Детальніше про гру можна дізнатися за посиланням.

Через кількість бажаючих стати учасниками гри, яка щороку збільшується, відбір кандидатів проходитиме через співбесіди з представниками Оргкомітету.

У найбільших регіонах проводитимуться тренування. Їх відвідування є необов’язковим, але гратиме вирішальну роль у затвердженні тебе як учасника.

Захід організовує Міністерство молоді та спорту України спільно з Тернопільською ОДА у партнерстві з Молодіжним Націоналістичним Конгресом.

Фото: з офіційного сайту «Гурби-Антонівці»

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *