У Маріуполі розпочався Східноукраїнський форум «Реформи і перспективі Південного Донбасу»

Східноукраїнський форум «Реформи і перспективі Південного Донбасу» розпочав свою роботу у Маріуполі. Обговорити питання впровадження реформ у Донецькій області завітали представники ОБСЄ, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, представники міської влади та голова облдержадміністрації Павло Жебрівський.  

Голова Донецької облдержадміністрації відзначив важливість проведення таких діалогових заходів, які сприятимуть прийняттю рішень, вирішенню проблем.

«ОБСЄ – це 57 країн, які об’єднані в безпекову організацію. Головне, що дає нам співпраця з цією організацією, це те, що вони можуть «відкрити вікно», можуть показати нам, які можемо мати можливості та комунікації з членами ОБСЄ», – наголосив Павло Жебрівський.

Учасники форуму обговорили питання впровадження реформ у Донецькій області, а також питання консолідації громадського суспільства та розширення громадянського діалогу. Такий проект  має на меті запропонувати механізми для посилення суспільної злагоди шляхом залучення до діалогу та надання можливості висловитися людям, які живуть в зоні конфлікту, а також ключовим цільовим групам.

Як зазначив очільник області Павло Жебрівський: «Сьогодні через такий діалоговий майданчик ОБСЄ ми стаємо більш зрозумілими для наших європейських партнерів». 

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *