В облдержадміністрації обговорили основні напрями роботи у сфері …

В облдержадміністрації обговорили основні напрями роботи у сфері національно-патріотичного виховання

Відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при ОДА, яке провила заступник голови облдержадміністрації Ольги Лішик.
У засідання взяли участь члени координаційної ради: представники структурних підрозділів облдержадміністрації, міст та районів області, комунальних установ, молодіжних громадських організацій регіону та представники силових структур.
Основним питанням стало обговорення проекту обласного плану заходів з національно-патріотичного виховання на 2017 рік, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.
«Розробляючи план заходів на поточний рік, ми повинні приділити особливу увагу взаємодії з громадськими та волонтерськими організаціями, а також силовими структурами. Наразі, всі заходи, які є в проекті в повній мірі співпадають з завданнями, які перед нами визначає Кабінет Міністрів України», – сказала Ольга Лішик.
У ході обговорення членами Координаційної ради внесені пропозиції щодо покращення інформаційно-просвітницької роботи, проведення більшої кількості фестивалів, конкурсів, інтернет-акцій, планування спільних заході з представниками силових структур та військовослужбовцями, проведення роботи зі школярами та інше.
Присутні також розглянули питання щодо доцільності діючої Регіональної цільової програми «Патріот Луганщини» на 2011-2018 роки.
Прийнято рішення скасувати формально діючу Регіональну цільову програму «Патріот Луганщини», оскільки заходи, які в ній визначені, застарілі та не відповідають умовам сьогодення.
Крім цього, члени Координаційної ради розглянули проект Регіональної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки та внесли свої пропозиції до нього.
За результатами наради, пропозиції та зміни, які були внесені до проекту плану заходів та до проекту Регіональної програми протягом тижня будуть узагальнені та подані голові облдержадміністрації – керівнику обласної військово-цивільної адміністрації Юрію Гарбузу для затвердження.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *