Відбулася колегія управління виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області

Засідання  розширеної  Колегії управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань в Донецькій області за підсумками роботи у  2016 році відбулось 29 березня 2017 року у місті Мирнограді в палаці культури імені Артема.

У роботі Колегії взяли участь понад 250 працівників, у числі яких  начальники та спеціалісти відділень Фонду за всіма напрямками роботи, а також Пономаренко О.Г., секретар Мирноградської міської ради, Дрозд С.В., перший  заступник начальника Головного управління з питань Держпраці в Донецькій області, соціальні партнери, голови громадських організацій шахтарів-інвалідів.

Розпочато роботу з колективного виконання Державного Гімну України.

Далі начальник управління ВД Фонду Л.І. Давиденко у своєму виступі надала вичерпний аналіз діяльності робочих органів та управління ВД Фонду, зупинилася на аспектах, які потребують особливої уваги у подальшій роботі та окреслила пріоритетні напрямки роботи.

В своїй промові вона зазначила, що управлінню та відділенням ВД Фонду спільними зусиллями вдалося у минулому році утримати під контролем ситуацію з фінансовою спроможністю, а відтак – виконати усі свої соціальні зобов’язання перед потерпілими внаслідок нещасних випадків на виробництві та членами їх родин.

Усіма законними методами маємо і в подальшій нашій роботі відстоювати інтереси Фонду, повсякчас вирішувати комплекс проблемних питань для забезпечення сталого функціонування системи загальнообов’язкового державного соціального страхування та її розвитку.

Готуючись до колегії, відділення Фонду у містах та районах області узагальнили підсумки своєї роботи  у вигляді презентацій. Кожен мав змогу  представити свою діяльність цікаво та неординарно, підкресливши унікальність та  особливість свого відділення.

За підсумками діяльності Фонду у 2016 року були нагороджені відзнаками управління кращі  відділення та   працівники робочих органів  виконавчої дирекції Фонду в Донецькій області. Кращими визнано колективи відділень ВД Фонду, які зайняли перші місця у відповідних групах (м. Маріуполь, Мангушський район, м.Жданівка, Будьонівський  район  м. Донецька).

Відділ організаційної роботи управління ВД Фонду

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *