На Вінниччині постане новий храм УГКЦ

13 травня 2017 року владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київської архиєпархії УГКЦ, освятив місце і благословив початок будівництва нового храму УГКЦ в місті Бершадь.

Як розповів о. Михайло Будник, місцевий священик УГКЦ, незважаючи на дощ і вітер, мешканці Бершаді чисельно зібралися на спільну молитву: «На свято прибули народні депутати, мер міста, представники районної влади, патріотичних організацій, воїни АТО. Усі присутні були вражені відкритістю і щирим серцем владики Йосифа», – зазначив священик.

Радість свята розділили священики Української Греко-Католицької Церкви, Римо-Католицької Церкви, Євангельської Церкви, а також багато паломників, які прибули з навколишніх парафій.

З нагоди події о. Михайло висловив подяку всім, хто спричинився до торжества: «Дякую Богу за активних, живих парафіян. Ціную підтримку дружини і дітей. Ми стали однією командаю… Дякую всім друзям за щирі пожертви для будови і щоденну молитовну підтримку».

На завершення владика Йосиф висловив подяку меценату парафії п. Ігорю Давидову та нагородив його Патріаршою грамотою за жертовність.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

 

 

 

 

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *