У Краматорську відкрився регіональний форум з децентралізації

У Краматорську відкрився регіональний форум «Децентралізація: сучасний стан та перспективи розвитку». Форум триватиме з 18 до 19 травня.

До участі у форумі були запрошені представники громад Донеччини та Луганщини, делегати з усіх областей України, а також представники міжнародних організацій та Ради Європи. Форум має на меті визначення проміжних результатів роботи громад та обмін досвідом з вже сталими громадами з усієї України.

Під час відкриття форуму голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський зазначив велике значення формування та розвитку громад на Донеччині та підкреслив значну роль у процесі децентралізації міжнародних партнерів.

«Розвиток громад дозволить зробити значний крок до економічного та демократичного розвитку країни. Я сподіваюсь, що наші громади зможуть стати самодостатніми та потужними, а це буде ще одним аргументом проти російської пропаганди та агресії», – заявив Павло Жебрівський.

Очільник області також привітав присутніх зі святом – Днем вишиванки та зазначив, що це свято є дуже важливим для Донецької області та України.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *