Генеральний прокурор України Ю. Луценко перебуває з робочим візитом в Естонській Республіці

29 травня 2017 року під час робочого візиту до м. Таллінн Генеральний прокурор Юрій Луценко провів ряд зустрічей з керівниками органів державної влади Естонської Республіки, зокрема Генеральним прокурором Л. Перлінг, Генеральним директором Поліції Безпеки А. Сінісалу, а також Міністром юстиції Естонії У. Рейнсалу.

Юрій Луценко поінформував естонських колег про проведені в органах прокуратури України реформи, а також результати роботи української прокуратури у боротьбі з організованою злочинністю і корупцією.

Сторони обговорили питання двостороннього співробітництва у кримінально-правовій сфері під час виконання запитів про міжнародну правову допомогу в актуальних кримінальних провадженнях. Крім того, українська делегація мала можливість ознайомитись з успішним досвідом естонських колег щодо впровадження електронного документообігу.

«Забезпечення належного рівня співробітництва із нашими іноземними партнерами є пріоритетним напрямом у роботі органів прокуратури. Зокрема, ми вдячні естонській стороні за видачу Україні свого громадянина, який брав участь у діяльності терористичної організації ЛНР» – наголосив Ю. Луценко.

За результатами зустрічей сторонами висловлено впевненість у подальшій конструктивній двосторонній співпраці.

За матеріалами Департаменту міжнародно-правового співробітництва

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *