У Краматорську відбулось засідання обласної громадської ради

27 травня відбулося засідання громадської ради при облдержадміністрації. У засіданні прийняли участь члени громадської ради, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та громадських організацій області. Під час заходу були розглянуті питання щодо діяльності КП «Компанія

«Вода Донбасу» та можливого підвищення тарифів на водопостачання у 2,1 рази, про підтримку Донецької обласної Програми цільового кредитуванняучасників АТО та їх сімей на 2017- 2021 рр., звернення голови громадської ради при облдержадміністрації щодо ситуації, що склалася в Донецькій області; стан виконання заходів щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Донецькій області в 2016 році та 1 кв. 2017 року тощо, а також були прийняті відповідні рішення.

Члени громадської ради при облдержадміністрації вирішили звернутися до органів влади щодо нагородження Степана Чубенка державною нагородою України: орденом Героїв Небесної Сотні (посмертно).

Крім того, громадська рада при облдержадміністрації підтримала пропозицію департаменту житлово-комунального господарства щодо проведення круглого столу з питань підвищення тарифів на водопостачання.

Також було прийнято рішення про делегування 8 членів громадської ради при облдержадміністрації до складу ініціативної групи з обрання нового складу громадської ради при Донецькій облдержадміністрації.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *