Прикордонники затримали українку, яка намагалась перевести до Росії двох громадян України

Отриману інформацію оперативними співробітниками Держприкордонслужби щодо можливого порушення державного кордону групою осіб було реалізовано прикордонниками Луганського загону спільно з групою силової підтримки оперативного підрозділу Держприкордонслужби та співробітниками Національної поліції в Луганській області.

Так, учора в районі населеного пункту  Пелагіївка Луганської області правоохоронці виявили 3 осіб та затримали їх за 20 метрів від українсько-російського кордону.

В ході проведення фільтраційно-перевірочних заходів встановлено, що жінка – громадянка України 1977 року народження, намагалась незаконно, поза пунктами пропуску, переправити через кордон до РФ двох чоловіків – громадян України. За виконану «роботу» громадянка Україна мала намір отримати грошову винагороду.

Наразі стосовно громадян складено адміністративно-процесуальні документи за ознаками ч.2 ст. 204-1 КУпАП, а стосовно жінки проводяться заходи кримінального провадження за ознаками ч. 2 ст. 332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *