“ДЗИҐА”. Антологія дитячих та юнацьких українських народних ігор і розваг

“ДЗИҐА”. Антологія дитячих та юнацьких українських народних ігор і розваг. Укладачі П.Черемський, В.Семеренський. Харків, 1999. – 528 с., 61 іл.

Це видання є першим на Україні базовим посібником для вихователів, педагогів, студентів і школярів, що був створений на основі узагальненої подачі джерельного етнографічно-літературного матеріалу із залученням багаторічного досвіду проведення народних ігор у школах, дитсадках, юнацьких таборах, середніх і вищих культосвітніх та спортивних навчальних закладах.

Практична цінність книги – у поданні розмаїтого спектру народних ігор через обрядове коло, в авторській розробці ґрунтовного рекомендаційного класифікатора народних ігор, згідно з яким педагоги мають можливість вибрати необхідну їм гру за характером організації, переважного виду діяльності, відповідно до вікової категорії, форм фізичного та естетичного виховання, предметних ознак, виховання якостей тощо.

Антологія дитячих та юнацьких народних ігор “Дзиґа” дістала найвищу оцінку серед працівників освіти і культури як видання, що виховує у молоді естетичний смак, любов до природи, рідного краю, розвиває фантазію і творчі здібності.

Видання рекомендоване Міністерством освіти і науки України як посібник для середніх і вищих навчальних закладів.

Ціна: 150 грн.

Купити в інтернет-книгарні books.klunia.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *