Дефлімпійські надії Донеччини – 2017: Олександр Кузнецов

Напередодні Дефлімпійських ігор 2017 року, які проходитимуть з 18 по 30 липня в Самсуні (Туреччина), управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації спільно із Донецьким регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» провели спеціальний проект. У його рамках мешканці регіону можуть ознайомитися з біографічними даними наших атлетів, які вибороли путівки на майбутні змагання.

Усього до складу національної збірної команди України для участі в ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх 2017 року увійшли 6 спортсменів Донецької області, які братимуть участь у трьох видах спорту: легка атлетика – 2 спортсмени, дзюдо – 3 спортсмени, баскетбол (чоловіки) – 1 спортсмен.

Одним із тих, хто проходить останній підготовчий етап до виступу в Туреччині, є баскетболіст Олександр Кузнецов, якому 20 липня виповниться 39 років. Серед його досягнень – численні нагороди всеукраїнських змагань з баскетболу серед спортсменів з вадами слуху, «бронза» чемпіонату світу 2011 року, перемога на Кубках Європи 2014 та 2016 років, «срібло» на Кубку Європи 2015 року та чемпіонаті Європи 2016 року. На Дефлімпійських іграх 2013 року посів 4 місце.

Управління з питань фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *