Перший канал Українського радіо почав мовлення на територію всієї Донеччини

З 1 червня Концерн РРТ здійснює трансляцію Першого каналу Українського радіо (НСТУ) на всю територію Донецької та Луганської областей на частоті 872 кГц з Часового Яру. Крім того, сигнал охоплює частину Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей, а також прикордонні території країни-агресора.

“Ми маємо підтверджену інформацію, що Українське радіо стабільно працює у таких  містах, як Донецьк, Горлівка, Дебальцеве та Стаханів. Вночі сигнал є навіть у Ростові-на-Дону. Найкраще радіостанцію чутно в автівках, слухачі високо оцінили рівень сигналу”, – зазначив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

Загальна потенційна аудиторія радіостанції на частоті 873 кГц, за теоретичними підрахунками, становить більше 12 млн слухачів.

Головне завдання, яке сьогодні стоїть пред Суспільним мовленням, полягає у створенні якісного розмовного контенту. Перший канал складається з інформаційно-музичних блоків, інформаційних програм і випусків, що висвітлюють найважливіші події в Україні та за кордоном, передач на громадсько-політичні, соціально-економічні теми, літературно-художніх, музичних програм, передач для дітей та юнацтва.

Розвиток мовлення в зоні проведення АТО відбувається в рамках діяльності Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *