Проведення прес-туру у місті Волноваха та селі Володимирівка Волноваського району

Служба зайнятості Донецької області інформує про проведення прес-туру у місті Волноваха та селі Володимирівка Волноваського району

27 липня 2017 року Донецька обласна служба зайнятості організовує прес-тур у місті Волноваха та селі Володимирівка Волноваського району. Тема прес-туру – Розвиток малого та середнього бізнесу – досвід успішних підприємців.

В програмі прес-туру приклади вдалої організації та ведення бізнесу  підприємців Вадима Головко та Віталія Мягкого; співпраця служби зайнятості з ТОВ «Волноваські ковбаси» у напрямку укомплектування вакансій; спілкування з фахівцями Волноваського районного центру зайнятості щодо плідної співпраці з підприємцями і роботодавцями та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу регіону, зокрема шляхом участі клієнтів служби зайнятості у проекті «Український донецький куркуль». .

Представники ЗМІ матимуть можливість відвідати ТОВ «Волноваські ковбаси» у місті Волноваха та поспілкуватись Тетяною Кондратовою,  головним бухгалтером підприємства, яке займається виробництвом м’ясних виробів і активно співпрацює з  районним центром зайнятості щодо стажування безробітних та працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

Крім цього запланований візит до виноградників підприємця-початківця Віталія Мягкого, колишнього учасника АТО. Він нещодавно зареєструвався як фізична особа-підприємець та перетворив хобі в успішний сімейний бізнес, який він планує розвивати і надалі, маючи намір взяти участь у проекті «Український донецький куркуль».

Також журналісти відвідають виробниче підприємство бізнесмена Вадима Головко,  внутрішньо переміщеної особи, який за сприяння служби зайнятості отримав грант від ПРООН та започаткував власну справу з виготовлення промислових полімерів у селі Володимирівка. Підприємець співпрацює зі службою зайнятості у напрямках прийому на нові робочі місця безробітних, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, та проходження працівниками стажування на виробництві.

Програму прес-туру розраховано на 2,5 години.

Збір учасників прес-туру о 9-00 годині біля приміщення Волноваського районншого центру зайнятості за адресою: м. Волноваха, вул. Обручева, 17.

Донецька обласна служба зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *