Молодь Луганщини долучилася до Студреспубліки-2017 У Сєвєродонецьку …

Молодь Луганщини долучилася до Студреспубліки-2017

У Сєвєродонецьку відбувся Луганський регіональний етап Міжнародного проекту Студреспубліка-2017.

Цього року до Студреспубліки долучились студенти навчальних закладів Луганської області та молоді громадські активісти. Темою Проекту стала освіта як ключовий напрям нової індустріалізації Луганщини.

Так, протягом двох днів близько 40 учасників з різних населених пунктів області обговорили питання щодо важливих аспектів реформування освіти, торкнулися теми проектів, які може реалізувати молодь для поліпшення умов навчання. Консультації та поради учасникам надавали експерти Проекту.

«Приємно вразив той факт, що у період літніх канікул молодь Луганщини цікавиться проектами, пов’язаними з модернізацією освіти. Молодь готова навчатися та пропонувати свої ідеї задля розвитку рідного краю», – зазначила директор Луганського обласного молодіжного Центру Інна Ільінова.

Програма регіонального етапу Студреспубліки-2017 була дуже насичена – це семінари та тренінги, змагання, «Студентська мафія», «Дебати», фотоконкурс «Спалах емоцій», фестиваль аматорського відео та багато іншого.

Головною подією заходу стали вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату. Вони, а також інші активісти, представлятимуть Луганщину у фіналі Студреспубліки, який відбудеться на узбережжі моря вже наприкінці серпня.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *