Львівське теруправління НАБУ отримало технічну допомогу від Консультативної місії ЄС

15 серпня Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України отримало матеріально-технічну допомогу від Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (The European Union Advisory Mission – EUAM) загальною вартістю 35 тис. євро. 22 комплекти комп’ютерного обладнання, пристрої для друку, флеш-носії, а також система для трансляції відеоконференцій надані відповідно до проекту «Підсилення потенціалу Львівського територіального управління і міжнародно-правового відділу НАБУ та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури».

«Для діяльності Львівського теруправління та Національного бюро в цілому вкрай важливе усвідомлення того, що ми маємо надійних партнерів, які розуміють наші завдання та потреби. Допомога, отримана сьогодні, – це знак вашої стратегічної підтримки, яку ми дуже цінуємо», – наголосив під час зустрічі з представниками Консультативної місії ЄС директор Львівського представництва Бюро Тарас Лопушанський.

Він додав, що завдяки отриманій технічній допомозі повністю облаштовані робочі кабінети детективів, які розслідуватимуть кримінальні корупційні правопорушення у Західних регіонах України.

У свою чергу представник Консультативної місії ЄС, заступник керівника операційного департаменту Лін Шихан зауважила: «Ми раді, що можемо підтримувати НАБУ і конкретно допомагати цьому територіальному управлінню, яке покликане реагувати на випадки корупції у Львівській та сусідніх областях».

Сторони домовилися, що у подальшому Львівське теруправління Бюро отримає допомогу міжнародних партнерів і в організації підвищення кваліфікації працівників.

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *