Команда НАБУ сформована на 90%

Інституційне становлення Національного антикорупційного бюро України завершилося з початком роботи Харківського та Одеського територіальних управлінь. Наразі команда Бюро сформована на 90 відсотків. Вакантними залишаються лише 50 посад із 700 можливих.

Триває процес призначення на посади детективів, які стали переможцями третьої хвилі відкритого конкурсу. Із їх числа формуються «регіональні відділи», які спеціалізуються на викритті корупційних злочинів в областях, що охоплені юрисдикцією територіальних управлінь НАБУ.

Наразі оперативну та слідчу роботу в Бюро виконують 168 детективів, а також 36 аналітиків.

За час існування НАБУ учасниками відкритого конкурсного відбору на посади стали понад 22 тисячі громадян. На кожне вакантне місце претендували від 35 до 40 осіб.

Нагадуємо, відповідно до Закону «Про Національне антикорупційне бюро України» гранична чисельність співробітників НАБУ становить 700 осіб. Для забезпечення виконання завдань Національного бюро створено три територіальні управління: Львівське (юрисдикція поширюється на Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську, Хмельницьку області), Одеське (юрисдикція поширюється на  Одеську, Херсонську, Миколаївську та Кіровоградську області) та Харківське (юрисдикція поширюється на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області).

Деякі інші факти про команду НАБУ – в інфографіці.

Інфографіка в кращій якості:

https://www.flickr.com/photos/nab_ukr/36628994735/in/dateposted/

https://www.flickr.com/photos/nab_ukr/36623561815/in/photostream/

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *