Луганчани-переселенці відпочили у грузинському «Таборі Майбутнього» 25 …

Луганчани-переселенці відпочили у грузинському «Таборі Майбутнього»

25 молодих українців із числа внутрішньо переміщених осіб Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей відпочили у «Таборі Майбутнього», який розташований поблизу м. Ткібулі, регіону Імереті (Грузія).

Від Луганщини до табору поїхали два представники з міста Лисичанськ.

Ця поїздка відбулася у рамках виконання Меморандуму про співробітництво у молодіжній сфері, фізичної культури і спорту між Міністерством молоді та спорту України та Міністерством спорту та у справах молоді Грузії, а також за підтримки Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України та Міжнародного благодійного фонду «Карітас України».

«Табір Майбутнього» став своєрідною платформою для встановлення українсько-грузинських взаємин у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту.

До програми входили різноманітні заходами, які спрямовані на неформальну освіту, спортивні і культурні ігри, включаючи підвищення обізнаності про здоровий спосіб життя та навчання правильному тайм-менеджменту.

За п’ять днів активного відпочинку молодь отримала нові знання, встановила корисні контакти, знайшла багато друзів.

Табір подарував учасникам не тільки потужний заряд позитивних емоцій, невичерпної енергії, наснаги, але й знайомство із культурою та традиціями Грузії.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *