Ірина Геращенко з робочим візитом відвідала Авдіївку

Сьогодні до Авдіївки з робочим візитом прибули Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, заступник голови Комітету Верховної Ради України  з питань європейської інтеграції Марія Іонова, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Дмитро Андрієвський та заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

Народні обранці вручили подарунки для місцевих шкіл – книжки,  зібрані українськими видавцями у рамках благодійної акції «Бібліотечка для Донбасу», ініційованої Держкомтелерадіо, а також провели зустріч з директорами шкіл, відвідавши ЗОШ №1 та ЗОШ №6, які реконструюють до початку навчального року.

Заступник керівника Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз обговорив з членами делегації проблеми прифронтових міст Донеччини та окреслив шляхи їх вирішення.

 «Ми разом з колегами вивчаємо дві проблематики – готовність шкіл прифронтової зони до нового навчального року, а також інфраструктурні проблеми. Ми щасливі, що виконали обіцянку та подарували підручники, книжки всім школам Авдіївки. Нажаль, поки що є негативна тенденція – ми не бачимо повернення дітей, і сьогодні у школах та дитячих садочках навчається набагато менше дітей. Цього року у школи йдуть 1360 школярів, з них 160 першокласники. Хочеться, що у місто повернувся мир, школи були переповнені», – наголосила перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *