На реконструкцію соціальних об’єктів Луганщини затверджено 24 проекти …

На реконструкцію соціальних об’єктів Луганщини
затверджено 24 проекти загальною вартістю 79, 2 млн грн

Заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян провів перше засідання робочої групи з координації субпроектів у рамках реалізації Проекту «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України».

Під час засідання заступник директора Департаменту – начальник управління бюджетної політики, інвестиційної діяльності та туризму Людмила Ахтирська повідомила, що з відновлення та ремонту шкіл, дитячих садочків, лікарень, державних будівель та комунальних підприємств області затверджено перші 24 проекти загальною вартістю 79, 2 млн грн.

Зокрема, сюди увійшли соціальні об’єкти Біловодського, Кремінського, Міловського, Станично-Луганського і Троїцького районів, а також міста Сєвєродонецьк.

Крім цього, було зазначено, що до другого траншу вже відібрано 43 заявки на 132 млн грн. А також подано 130 заявок, які перебувають у стадії відбору.

У ході засідання учасники доповіли про проблемні питання та стан підготовки до реалізації проекту.

Нагадуємо, що «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» запропонована Україні Європейським інвестиційним банком. Її мета — подолання наслідків військових дій на сході України. Проект поширюється на п’ять регіонів – території Луганської і Донецької областей, які підконтрольні українській владі, а також Харківську, Дніпропетровську і Запорізьку області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *