Нагороджено кращих працівників університету внутрішніх справ ім. Е.О. …

Нагороджено кращих працівників університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренко

Перший навчальний день відзначали сьогодні й курсанти-першокурсники, студенти та професорсько-викладацький склад Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренко.

Їх привітав ректор університету Віталій Комарницький, а потім запропонував присутнім вшанувати хвилиною мовчання пам’ять першого ректора вишу – Е.О. Дідоренка.

На заході для студентів було зачитано вітальну телеграму від Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Також кращих працівників навчального закладу нагороджено грамотами Міністерства внутрішніх справ України, грамотами та подяками Луганської облдержадміністрації, листами-подяками Департаменту освіти і науки ОДА та Головного управління національної поліції в Луганській області.

Не обійшлось на святі і без подарунків. Від Луганської обласної молодіжної ради для першокурсників були передані футболки з написами «Луганськ-Україна».

Завершилась офіційна частина проходженням особового складу урочистим маршем, після чого студенти та курсанти направились до навчальних аудиторій.

Перша відеолекція, яку підготував для них ректор Віталій Комарницький, була присвячена історії розвитку навчального закладу та пам’яті його засновника – Едуарда Дідоренка.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *