У Билбасівці відсвяткували День знань

У Билбасівській опорній школі пройшли урочистості з нагоди святкування Дня знань. Зі святом першого дзвоника дітей привітали в.о. директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Людмила Биченко, керівники структурних підрозділів Донецької ОДА, керівники Слов’янського району.

Під час урочистої промови Людмила Биченко підкреслила, що опорна школа у Билбасівці стала першою у Донецькій області та висловила сподівання, що учні школи покажуть високий рівень знань та матимуть значні спортивні здобутки.

«Саме ця школа надає найвищий рівень знань, тут працюють фахові вчителі, діти тут вчаться у найкращих умовах. Ті кошти, які було спрямовано саме на оновлення та реконструкцію цієї будівлі, скоро дадуть свої плоди. Це показники освіти, успіхи в навчанні, найвищі бали зовнішнього незалежного оцінювання. Я думаю, учні стануть призерами олімпіад і конкурсів. Ми впевнені, що це наше майбутнє», – зазначила Людмила Биченко.

Цього року до оновленої опорної школи у Билбасівці прийшло 32 першокласники, які будуть навчатись за експериментальною програмою «Інтелект України», яка передбачає використання найновіших підходів до викладання предметів та взаємодії між вчителем та учнями. Загалом у школі цього року навчатиметься понад 250 учнів, ще така ж кількість навчається у філії. За словами директора школи, Билбасівська опорна школа постійно нарощуватиме кількість учнів.

Роботи з модернізації школи продовжуються і вже найближчим часом школярі отримають нове футбольне поле зі штучним покриттям та антивандальний спортивний майданчик.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *