У Канаді стартував відбір на конкурс Miss Ukrainian Canada

У Канаді стартував відбірковий тур конкурсу Miss Ukrainian Canada. Заявки на участь від молодих українок, що проживають у Канаді, прийматимуться  до 15 листопада.

Про це повідомляє VIDIA із посиланням на офіційний сайт конкурсу.

За правилами конкурсу, участь у ньому можуть взяти молоді жінки українського походження віком від 18 і до 30 років, які проживають у Канаді. Як зауважують організатори, відбір відбувається не за зовнішністю чи модельними параметрами: «Насправді, увага надається яскравій індивідуальності, харизмі, таланту, особливим досягненням (академічні, професійні, творчі, спортивні тощо), а також волонтерству в громаді».

Деталі — тут.

Організаторам ставили собі за мету розробити особливий формат, який ламає стереотипи конкурсів краси і представляє якісний український контент, що єднає традиції і сучасність. «Ми не проти конкурсів краси, але наш захід відрізняється від подібних конкурсів і метою, і форматом. Наш проект, над яким працює молода, але досвідчена і творча команда, прагне познайомити аудиторію з новою сучасною Україною, об’єднати українську молодь з різних куточків Канади, представити її творчий потенціал, а також донести до загалу інформацію про важливу роль волонтерства і соціальних ініціатив», – зазначає Анна Купрєєва, засновниця конкурсу.

Минулого року, нагадаємо, фінал конкурсу відбувся влітку в Торонто у концертному залі Living Arts Centre. До фіналу увійшли 15 учасниць, які представляли різні провінції Канади. Переможницею стала Ірина Житарюк, родом із Чернівців.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *