Українські дитячі центри приймають на оздоровлення дітей з лінії зіткнення

05 вересня в  ДП УДЦ «Молода гвардія» (м. Одеса) та ДПУ МДЦ «Артек» (м. Київ) розпочато ІХ тематичні зміни.

Від Донецької області на оздоровлення та відпочинок направились 124 дитини з лінії зіткнення до ДП УДЦ «Молода гвардія». З них 10 дітей-учасників (м.Маріуполь) Всеукраїнських змагань загонів юних інспекторів руху та гри команд Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху. Ціль зміни – активізація ініціатив дітей та молоді в системі органів громадського самоврядування. Формування соціальних компетенцій та реалізація принципів гендерного виховання. Підтримка учасників різноманітних молодіжних рухів.

Зміна триватиме 21 день з 05.09 до 25.09.2017 року.

Наступна зміна планується з 28 вересня.

До ДПУ МДЦ «Артек» на оздоровлення та відпочинок направились 212 дітей з лінії зіткнення.

Фестиваль народної пісні і музики імені Анатолія Авдієвського – великого артеківця, українського митця, чиє життя і творчість є прикладом служіння Україні. Народна пісня – душа України, у якій відображається самобутність та історія великого народу. Упродовж зміни діти зможуть зустрітися зі знаними артистами вокальної сцени України, а на завершення взяти участь у концерті спільно із зірками та партнерами проекту – Національним заслуженим академічним українським народним хором ім. Г.Верьовки

Партнери: Національний академічний народний хор ім.Г.Верьовки

Висловлюємо щиру вдячність Міністерству соціальної політики України за надані безкоштовні путівки для дітей з лінії зіткнення та ПАТ «Укрзалізниця» за наданий безкоштовний залізничний перевіз дітей.

Бажаємо дітям гарного відпочинку, незабутніх канікул, нових друзів, яскравих емоцій!

Просимо батьків дітей або осіб, що їх замінюють за наданням путівок звертатися до структурних підрозділів у справах сім’ї та молоді свого міста або району.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *