День відчинених дверей ОЦТК – 2017

9 вересня 2017 року відбувся День відчинених дверей Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, який проходив на території парку культури та відпочинку «Ювілейний».

Під час урочистого відкриття заходу виступили переможці V обласного зльоту юних туристів-краєзнавців з «Легендою про Петрівську криницю», керівник гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» продемонстрував майстерність володіння шаблею, після цього почали свою роботу станції патріотичного, краєзнавчого туристичного напрямів. Керівники одинадцяти станцій охоче ділилися з командами своїми знаннями та вміннями: «Юні туристи», «Скелелазіння», «Туристична палатка», «Кухня», «Дослідницька», «Вузли», «Лабіринт», «Народна майстерня», «Скарби планети», «Чиста планета», «Рідний край», «Джура».

У заході взяли участь 198 учнів шкіл міста Краматорська. Діти спробували свої можливості на дистанціях з пішохідного туризму та мікроорієнтування, продемонстрували знання з історії, отримали навички з основ виживання у природі та власноруч на майстер-класі виготовили квітку.

Департамент освіти і науки Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *