Делегація Луганщини відвідала Харків для вивчення досвіду роботи …

Делегація Луганщини відвідала Харків для вивчення досвіду роботи соціальних «прозорих офісів»

Ця поїздка відбулася за дорученням голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза.

Так, учасники делегації відвідали «прозорі офіси» Київського та Шевченківського районів міста Харків, а також Регіональний центр послуг. Там луганчани ознайомилися з комплексним підходом у роботі, сучасним оснащенням, автоматизацією, прозорістю та стандартизацією всіх процесів. Вони побачили як працюють об’єднання соціальних та адміністративних послуг в одному закладі, впроваджені новітні інфраструктурні рішення, мобільність і доступність.

Подібний досвід буде дуже корисний для втілення в Луганській області.

Його реалізацію вже розпочато на Луганщині. Із жовтня 2016 року в місті Рубіжне у рамках програми Українська ініціатива з підвищення впевненості (UCBI) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) реалізується проект щодо покращення процесу надання послуг в управлінні праці та соціального захисту населення Рубіжанської міської ради.

До складу делегації увійшли заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонора Поліщук, начальники відповідних управлінь територій області.

15 вересня запланована аналогічна ознайомча поїздка до міста Харків міських голів і керівників райдержадміністрацій області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *