Команда боксерів Донеччини стала кращою на Кубку України в Маріуполі

З 4 по 10 вересня в Маріуполі в спортивному комплексі «Іллічівець» проходив Кубок України з боксу та всеукраїнський турнір серед чоловіків «49-й Меморіал Макара Мазая».

Участь у змаганнях взяли 114 боксерів з 22 регіонів України: Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Серед представників Донеччини володарями нагород стали п’ять спортсменів.

Перемогу у ваговій категорії 52 кг здобув Ростислав Білостоцький з Маріуполя (тренер Ярослав Підмастерчик). Окрім золотої медалі, за проявлену техніко-тактичну майстерність він отримав Кубок міського голови, що був заснований у цьому році. Нагадаємо, раніше в поточному році Білостоцький завоював «бронзу» чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків до 22 років.

У ваговій категорії 75 кг на п’єдесталі пошани опинилися відразу два боксери Донецької області: срібним призером став Андрій Приходько (Маріуполь, тренер Ярослав Підмастерчик), бронзовим – Дмитро Рибалко (Маріуполь, тренери Ярослав Підмастерчик, Сергій Лісовін).

Також «срібло» здобули Ростислав Кравченко (Бахмут-Селидове, тренери Анатолій Переяслов, Олександр Шостак) – у ваговій категорії 56 кг та Максим Пилипець (Бахмут-Білицьке, тренери Анатолій Переяслов, Павло Івахненко) – у ваговій категорії 69 кг.

Усього за підсумками Кубка України в активі боксерів Донецької області опинилося 370 очок, що дозолило їм посісти перше місце в загальнокомандному заліку. Другими стали представники Києва (360 очок), третіми – Черкаської області (254 очки).

Управління з питань фізичної культури та спорту
Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *