Разом зі Львівщиною плануємо проекти в освіті, охороні здоров’я та …

Разом зі Львівщиною плануємо проекти в освіті, охороні здоров’я та медіа-ресурсів, – Юрій Гарбуз

Відповідаючи на питання журналістів голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зазначив, що він вкрай задоволений результатами поїздки.
«У рамках проекту «Змінимо країну разом» ми відвідали Львівщину. Нам є чому навчитись у наших західноукраїнських колег у сфері реалізації мікропроектів, які дозволять взаємодіяти області, району та громаді для розвитку та добробуту Луганщини. Також цього року ми розпочнемо переймати досвід у будівництві спортмайданчиків в Луганській області», – сказав Юрій Гарбуз.
Серед напрямів, за якими буде активізуватись співпраця між Львівщиною та Луганщиною, Юрій Гарбуз визначив наступне: «Ми плануємо спільні проекти у сфері освіти, охорони здоров’я та медіа-ресурсів, оскільки ми зараз зшиваємо Україну. Ми зберігаємо наші тісні та дружні взаємовідносини, незважаючи на спроби дестабілізувати ситуацію у країні».
Також Юрій Гарбуз відвідав школу-довгобуд на Львівщині, яка нещодавно відчинила свої двері для своїх вихованців. Там він зазначив, що для нього, як для очільника Луганщини, необхідно визначити чітке бачення освітнього простору області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *